Цитата:
Сообщение от Bonus
Я как раз имел виду alphabox x4se по поводу его клона orton ax304 там вполне нормальный редактор каналов вручную не плохо получается.
|
Bonus! Тоді спробуйте з допомогою цього "нормальный редактор каналов" перекинути з два десятка каналів по одному і при цьому на пульті натиснути чотири-пять нулів для переміщення??? Зовсім "нормально"?? Може для вас, а для мене нормально відмітити групу каналів і перемістити їх одним натиском кнопки ОК у певне місце.
Цитата:
Сообщение от NPN
Alphabox X4 ютуб може робити без проблем, тут десь в постах є прошивка синя від якогось клона, з ютубом робило без проблем, тільки що мене не влаштувало я вже не памятаю, зараз немає цих тюнерів в руках, сам виробник закинув їх....
|
NPN! Тепер для вас. Якщо бажаєте оновити свою память - поверніться на пару сторінок назад у цій темі. Повірте - память повернеться. А те, що виробник випустив декілька приладів одноразового використання - це факт, аксіома.
Викачав бабло з довірливих користувачів і до побачення. Це вже я особисто проходив з Openbox X800. Заплатив на той час купу "капусти" і через приблизно через рік отримав залізо без офіційної софтової підтримки. Нормально??? І чи існує статистика, скільки таким методом (прошивка синя від якогось клона) користувачі отримали "трупиків"???
Хоча недаремно народна мудрість каже (перефразовуючи)"дешеве мясо навіть собака не хоче їсти". Така моя субєктивна думка.