Тема: Eurosky ES-4080 HD
Показать сообщение отдельно
Старый 08.06.2018, 18:10   #89
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,296 раз(а) в 555 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от Peshkov Посмотреть сообщение
Подскажи пожалуйста, а как ресивер, нормальный? Можно покупать?
Рес нормальний і серед бюджетних з річною підпискою найкращий, але те, що не кожен ресивер підтримує цю функцію - прикрий факт. Про це не тільки я писав в цій темі. Можливо є якась інша причина - ніхто не знає конкретної відповіді. Але, якщо заради підписки, то цей рес ризиковано брати. Як лотерея - вгадавНЕвгадав з робочою підпискою

ПС2. До речі у СатІнтегралів теж спостерігається подібний баг - після перепрошивання чужим дампом (і теж не за кожним разом), бонус не активовується. Треба збивати в заводські і тільки тоді сервер запускається. Але канали потрібно сканувати і розставляти вручну. А з Євроскаєм таке не проходить або є якась інша хитрість, як запустити в ньому бонус.

ПС3. А з перепрошиванням таки є якийсь негаразд. Перший рес я прошив одразу дампом Marjan0506 з посту 42 - бонус пішов одразу. Потім я на цьому ресі досканував канали 36го і зберіг дамп на флешку. Другий рес прошив своїм дампом і почались проблеми з бонусом про які я пишу вище. Що характерно. Після прошивки першого реса Екам показав не 365 днів, а 352. Після прошивки другого реса Екам показує вже 316. Отже існує якась привязка бонуса до дампів.

Последний раз редактировалось evo; 08.06.2018 в 18:59.
evo вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: