Показать сообщение отдельно
Старый 01.10.2022, 15:57   #4
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,278 раз(а) в 551 сообщениях
Вес репутации: 26
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от evo Посмотреть сообщение
Спочатку я зїв пуд солі на комбіках Євроскай і Тігр. У цих штукенціях БЖ почали сипатись уже після пів-року - рік. Щоб не морочити голову з гарантійкою та ремонтом просто тупо підключав до них зовнішній БЖ, бо у них передбачене гніздо для цього підключення. З Т2 на початку теж намагався брати не дорогі, бо у населення був попит - аби подешевше. Але дешева рибка виявилась з гнильцем. БЖ такі ж нікудишні, як і в тих комбіках. Тому тепер зупинився на Ворлд Віжинах 624А і 625А. По перше це метал, по друге - там є усі кнопки і по третє - там є гніздо для підключення зовнішнього БЖ. На випадок згорання внутрішнього БЖ, ви просто ставите зовнішній і все. Це економить вам час і економія на ремонті. Думаю ціна ремонту була б значно більше, ніж ціна зовнішнього БЖ) Навіть, якщо по гарантії, то для вас це було б менш збитково)
Я маю на увазі, якщо у БЖ згоряє не конденсатор (який простіше і дешево поміняти), а стаби, шими та контролери.

P.S. Ще, як варіант тюнер Т2 Євроскай ЕС16. Там взагалі тільки виносний БЖ. А по маркам, я думаю взагалі нема ніякої різниці. Всі вони зроблені майже по однаковій схемотехніці і на однакових китайських деталях.
evo на форуме   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: