Показать сообщение отдельно
Старый 11.02.2023, 17:04   #7
блукач
Местный

Ресивер: uClan Denys H.265 Pro+
Поблагодарили 431 раз(а) в 162 сообщениях
Вес репутации: 11
блукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючекблукач как роза среди колючек

Знаєте хлопці, мене бентежить така справа, от кинувся я шукати по авторемонту хороші поради, по ремонту електроніки і ввожу в гугл запити і мене весь час направляє на ру форуми, їх по усіх направленнях дуже багато. І що саме головне що десятки років ми українці там тусувались, давали поради, наповнювали ті форуми. Не скажу що там свої дурні але ми точно свого для себе не робили. Тепер туди через проксі заходиш і відчуваєш що воно не твоє, не хочеться спілкуватись з ними. Тому я вже радий що в ютубі потихенку появились україномовні блогери, я їх підтримую. Я про те що був би радий якби наш інтернет розвивався і ми мали своє. Цей форум український, потужний, мовою розмовляю, модери терпеливі аж через край) ну надіюсь що ми позбудемось російських тем і розвинемо власний контент. Чи є тут Білоруси, Казахи, Грузини я не знаю. Хоча я знаю що ще багато хто росію сприймає як добре, люди на рівненщині мені кажуть, їх кіно краще, музика запалніша, шоу цікавіше, актори взагалі супер грають а криве дзеркало куди краще за наш дизель. Що з цим робити і з ними якщо ракети летять поряд а вони своє, дай нам 75 градус і ру канали. Брат стоїть під Бахмутом, евакуювали людей, одні говорят українскою і все розуміют а інші з хати виносят яблука нашим солдатам і тут дзвонять оркам куди гради наводити. Ну це Донбас а тут захід України а російского в головах не набагато менше. Ну так філософствую про все, під чарку можна?
блукач вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо: