Показать сообщение отдельно
Старый 22.10.2023, 18:22   #112
RW011
Супер-Модератор

Ресивер: Toshiba 007
Поблагодарили 17,402 раз(а) в 7,157 сообщениях
Вес репутации: 85
RW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспорима

Цитата:
Сообщение от блукач Посмотреть сообщение
Я встановив на окремий диск але дурень на автоматі під весь диск, налаштував під себе манжару)) але тепер зрозумів що розділ хоум не стоїть на окремому розділі диску а автомат поставив все на один розділ на весь диск без розбивки. ТЕпер якщо система полетить то полетить і розділ з моїми приватними файлами хоум. ПЕревстановлювати не хочу а створення нового розділу хоум і перенос файлів геморний. Але система супер, на KDE куди там вінді 11 братись, стільки всього цікавого і безкоштовно.
Доброго Вам.
А що заважає зробити повний бекап (чи частковий-там є можливість вибору)?
У самій Манджарі є така ф-ція-утиліта Thime Shift.
Архів можна перенести на любий носій.
Я наприклад взяв флешку на 8 Гіг,далі-GParted: форматнув у EXT4.Потім зробив архів.Тепер,якщо щось не так зробиш, то запускаєш установочну флеху з Манджар і Thime Shift-ом за 2-3 хвилини робиш "відродження".

===========================================

Цитата:
Сообщение от finbush Посмотреть сообщение
як взагалі можна всановити він та лінь поруч, а не на окремі диски!? незрозуміло.
Він ,напевно, мав на увазі ф-цію встановлення з носія.
Там є декілька варіантів (Поруч,Окремо,Інший варіант).

Последний раз редактировалось RW011; 22.10.2023 в 19:12.
RW011 вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: