Показать сообщение отдельно
Старый 04.06.2024, 08:43   #371
RW011
Супер-Модератор

Ресивер: Toshiba 007
Поблагодарили 17,771 раз(а) в 7,308 сообщениях
Вес репутации: 87
RW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспоримаRW011 репутация неоспорима

Цитата:
Сообщение от kotiaj Посмотреть сообщение
То мабуть була одна з найскладніших і енергозатратних операцій ... психологічного плану
P.S. Доводилось колись спостерігати як "холерики" дротики спаюють: не встиг прибрати паяльник, як вже починає їх смикати - в результаті каша з припою. А тут - цілу ніч чекати і думати вийшло чи не вийшло.
І То правда.Хочется поскоріше....Та я якось спокійно дивлюсь на все ЦЕ.Раніше стірали "врукопашную" з хоз. милом.І нічого....А якщо вирублять світло,то ........повний.
------------------------------------------------------------------------------------
У Мене в стратегічному запасі є машинка "Riga 13".Цю перебирав як автомат Калашнікова.Робе,круте але тільки не віджимає.Навіть років з 15 назад "приробив" їй "ноу-хау"-реверс. Круте 3 хвилину в одну-3 хвилину в іншу сторони.
-------------------------------------------------------------------------------
Дивився у Ютубі як люди знущаются з своїх приладів.Після заміни вживають Силікон,роблять велику відстань між отворами під гвинти.
Потім дивуються,чому ж все у них тече після першого ж прання.
Піди,купи поліурітановий герметік на 10 гр. дорожче і все буде лагідно та чинно.
Я раніше для подібних ремонту використовував бутилкаучуковий , але зараз у Нас немає, та і тара не та.
Изображения
Тип файлаИмя файла Размер файлаЗагрузок
Тип файла: jpg Screenshot_2.jpg 36.7 Кб 8
:: Заметка ::
Скачал? - нажми "Спасибо"