|
![]() |
|
Опции темы
![]() |
Опции просмотра
![]() |
Language
![]() |
![]() |
#61 |
Профи
![]() Регистрация: 22.02.2017
Ресивер: Sat Integral : S-1412 HD ROCKET: S-1218 HD ABLE :
Поблагодарили 853 раз(а) в 395 сообщениях
Вес репутации: 10 ![]() |
![]()
Усі три файли перестановий , без змін.
Але мені вистачить даного перекладу,який наявний. Білшість половини переводить, головне щоб не руский. А так все супер. Дякую. |
![]() |
![]() |
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
![]() |
#62 |
Профи
![]()
Ось скріншоти
1:
Як забрати дану автенфікацію. Дякую за відповідь. 2:
|
![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
![]() |
#63 |
Супер-Модератор
![]() Регистрация: 26.09.2011
Ресивер: Toshiba 007
Поблагодарили 17,659 раз(а) в 7,256 сообщениях
Вес репутации: 87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
В Мене Теж щось не все відкрилося.
Треба "пошарити" по репозіторіям,там ще є щось по довідкам. Якщо сам офіс українською,то добавити ще треба укр. у розкладку клави.
![]() |
#64 |
Супер-Модератор
Вес репутации: 87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Лучшие программы интернет-радио в Linux
Sayonara. Rhytmbox. Clementine. Cantata. Shortwave. Radiotray-NG. Strimio. Internet Radio (расширение GNOME)
![]() |
#65 |
Супер-Модератор
![]()
Ось ТУТ:https://downloadarchive.documentfoun....2/deb/x86_64/
є можливість узяти повний переклад для Лайбра. Докладаю скрини,де показані архіви на українській.
![]() |
#66 | ||||
Профи
![]()
Тебе нервує запит на пароль кожного разу.
Коли ти пробуєш відкрити флешку чи NTFS-розділ у Linux? Якщо ти нечасто користуєшся знімними носіями, то ще терпимо, але якщо ти кожних кілька хвилин бачиш отаке вікно: ![]() То навіть найзатятіший флегматик може рознервуватися, чи не так? 😂 Цю проблему дуже легко виправити. Для початку перевір, чи в тебе взагалі встановлений пакунок ntfs-3g. Якщо в тебе взагалі відкриваються NTFS-носії, то він встановлений, якщо ж ні – тоді ти можеш встановити його в Ubuntu-подібних дистрибутивах отак: Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Незнаю чи вийде, інфа з нету , буду пробувати. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Супер-Модератор
![]() Цитата:
Модем завжди потрібно мати.У Мене на всяк випадок підключено Utry. Я завжди ставлю пароль короткий,з одною буквою,чи цифрою. Зараз не пам'ятаю,але є спосіб якось зовсім обійти пароль.Колись робив,але не паи'ятаю зараз як.
![]() |
![]() |
#68 |
Супер-Модератор
![]()
4 антивируса для Linux, которые помогут защитить ваши данные
Свободная ОС не так неуязвима, как принято считать, так что позаботьтесь о её безопасности.Подавляющее большинство пользователей Linux полагают, что антивирус в их ОС не нужен. Отчасти это действительно так, поскольку Unix‑подобные системы крайне щепетильны в раздаче root‑прав. Кроме того, из‑за невысокой популярности открытых ОС вирусов под них создано в разы меньше, чем для Windows и macOS. 1:
1. ClamAV 1:
2. Dr.Web Security Space для Linux 1:
3. ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktop 1:
4. Chkrootkit 1:
![]() |
#69 |
Профи
![]()
Доброго дня.
Встановив програмку Вібер. Все прописалось а відкрити неможу, де шукати причинну. 1:
viber.deb скачав , у такому фоматі вайбер. Linux Lite.Версия 6.6. версія іос |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Супер-Модератор
![]() Цитата:
Краще зробити таким чином: 1.Спочатку знищити: sudo apt purge viber 2.Перекинути viber.deb у розділ "завантаження" чи Downlow. Не знаю,як він у Вас значиться?І зробити встановлення так: sudo apt install ~/Завантаження/viber.deb Я думаю,що так може процес пройде краще.
![]() |
![]() |
#71 |
Супер-Модератор
![]()
Особенность версии Linux Lite 6.6
Еще одна интересная ф-ция: реализация интерактивной утилиты AI Helper, которая предоставляет мгновенную поддержку в режиме реального времени. Вспомогательный инструмент AI был добавлен в приложение Lite Welcome в разделе «Поддержка». Кроме того, приложение Lite Welcome получило новую функциональность, которая будет отображать кнопку «Установить сейчас», если Linux Lite запущен в живом режиме с загрузочного USB-накопителя. Когда на вашем компьютере установлен Linux Lite, кнопка «Установить сейчас» больше не будет доступна в приветствии Lite. Помимо этого, эта версия Linux Lite включает в себя новейшую тему значков Papirus, последние стабильные версии некоторых предустановленных приложений и пакетов, новые обои, а также различные другие настройки и изменения облегчающие работу с ОС. .
![]() |
#72 |
Супер-Модератор
![]()
Зараз займаюся питанням як зробити,щоб не з'являлося повідомлення про введення паролю при виконанні деяких програм.
Поки до кінця процедуру не довів,але деякий прогрес вже є. Можна робити так: Щоб відключити пароль sudo, треба додати до строчки налаштування користувача або групи директиву NOPASSWD. Алгоритм такий: ім'я користувача All=(ALL) NOPASSWD: ALL Для того, щоб відключити пароль sudo для певного користувача потрібно відкрити файл конфігурації sudo і відключити запит пароля наступною строчкою, наприклад для користувача 123: sudo visudo 123 All=(ALL) NOPASSWD: ALL Потім зберегти зміни і закрити файл. Я зробив коррекцію файла конфігурації через Double Commander. Команда sudo набудовується за допомогою файлу, розташованого в каталозі /etc/sudoers Спочатку запустив його від імені Адміна,потім зайшов у корневу діректорію,потім-etc/sudoers. В останньому через меню "Редактувати" і треба робити коррекцію.
![]() |
#73 |
Местный
![]() Регистрация: 13.02.2018
Ресивер: uClan Denys H.265 Pro+
Поблагодарили 431 раз(а) в 162 сообщениях
Вес репутации: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
По тому що наразі витворяє майкрософт а це перехід на windows 11 а далі 12 на системи які ніби і налаштовані тобі допомагати але ти вже не матимеш такого приватного життя, плюс до того системи які потребують потужного заліза щоразу більше і більше, я не веду мову про обрізані гівносбірки а про систему. Щоразу система житиме вже не вашим життям а власним життям яким керуватиме майкрософт та копілот і іжє с ними. Вирішив оставити для роботи ще незалежну та спокійну десятку ltc версію аби на довше вистачило, а це по суті прошивка девайсів, деякі види програмування і офіс. А для душі і спокою перейти на Linux. Пів року перебирав системи під своє старовинне залізо а це Intel core 2 quad 9500, 4 gb ddr3, ssd 128 gb, nvidia gt 220 офісна затичка. ПРобував Deepin linux, linux mint, debian, solus linux та багато інших бо в них я чайник повний. Мені для душі важливо браузер, телега, вайбер, і головним було сповіщення аби приходили на екран аби я міг відразу читати тобто вискакували самі на робочому столі з каналів телеги та браузера, пошти та ютуба з моїх підписок. Тут без вибору робочий стіл KDE хоча сподобалась кориця цинамон але там так не працюють сповіщення так як я хотів. ТОму KDE і він суперовий. А система тільки на Linux Arch а так як я у ньому не розуміюсь то обрав і закохався в Linux Manjaro, з першого погляду. Це просто вибух мізків, як тут все шикарно, зрозуміло, доступно і зручно. Тепер windows я не вмикав вже мабуть з місяць, на манждаро я відпочиваю просто. Настільки задоволений і саме головне я навіть не торкався командного рядка)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Супер-Модератор
![]() Цитата:
Інтерфейс KDE без сумлівів кращий,недолік-"жре" багато ресурсів.Якось був в мене mint на KDE ,красень.Але після якоїсь "обнови" згинув. ![]() Погано,що зараз закинули Wine - непоганий проект для роботи з деякими "Мілкософтовими" прогами. Зараз "гоняю" Лайт на старому ноуті.Як відточу усе,відпишуся. Ви використовуєте яку мову інтерфейсу?
![]() |
![]() |
#75 | |
Местный
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Профи
![]()
Доброго вечора.
Переглянувши Ваші пости,розповім я , про свою першу установку Лінукс. Усе було так, давним давно ![]() Переглянувши, на просторах інтернету, що популяним було встановлювати лінукс, другою ос. ![]() І Ви знаєте і хочеться встановити і трошки боячи, бо не дуже то розумію, як то виставити ті розділи для встановлення, і так далі... ![]() Але буду встановлювати, налаштувався ![]() ![]() Починаю встановлювати, з першого разу не виходить, то драйвера невстановлюються, то памяті мало на диску, залишив то, сказав собі що більше, небуду пробувати, бо думаю , що запартачу Віндовс, так як я встановлював поруч. Через деякий час , це біля двох днів, пробую наново, уже до цього перечитав деяку інформацію, переглянув відео, по установці Лінукс ![]() І що Ви думаєте ,гавкнула флешка при записі на нею ос. ![]() Роблю , відновлюю флешку. ![]() І ось третій раз, зібрався, вже остаточно встановити, трішки переживаю, ![]() І що я Вам напишу, установка пройшла успішно. ![]() Після чого, на своєму ноотбуці, демонтую дисковод, і вмонтовую HHD, і тут мене понесло, ![]() Якщо припомнити , то на той диск, обємом 1 трб , вмонтував десь біля 5-6 лінуксів з убунтою взятих. Якось так. З повагою Віктор. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Местный
![]()
Ну воно так в усіх, то завантажувач вінди гавкне, а то і ще гірше весь розділ, все від нерозуміння бо лінукс трохи заморочений, не простий як би хотілось, не зведений в одне ціле як віндовс тому не популярний. В лінуксі хто як хоче так і др@че але якщо розібратись то ніби все просто. От я написав хвалєбні оди але сам коли ставив лінукс на окремий диск обрав автоустановку і тепер маю всю систему і розділ хоум на всьому диску, і якщо злетить система то полетять усі мої файли. А треба було ділити диск аби розділ хоум не страждав при переустановці. ТЕпер або ділити диск та переносити цей розділ що геморно або перстановлювати линь, не хочу не те і не друге. Буду важливі файли і дані скидати на інший ntfs диск.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Профи
![]()
Маю запитання, як відновити дану систему, чи відкотити ...
Причинна ось у чому, у чора, поліз до панелі завдань, ну так переглянув , що видалив повністю. Роблю нову, усі значки розмістились з лівої сторони, що неробив , а направу сторону, незміг перенести. Де нешукав, не найшов, перевстановив ос, білше нелізу ))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Местный
![]()
от по відновленню чи відкату сам не знаю, буду ютуб курити. ВІдкати нічого доброго не дають і на вінді, ніколи їх не робив, часто користувався портативками а їх розміщав на диску D. Та ставив нову систему з нуля на диск С. САму систему старався не длубати бо потім в лом було накочувати проги. Тут так само думаю, якщо диск поділений то дані хоум збережуться а систему з нуля на свій розділ ставити, просто не форматувати диск хоум. Це краще ніж ремонт та відкати. А налаштування та проги в лінусі проблем нема, пів години і все накотив. Ще хочу андроїд поставити на комп, чи клони типу Prime os, мені цікаво багато нашої локалізації додатків мати на компутері. Вже ставив, сподобалось.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Профи
![]() Цитата:
Закинути туди , усю інфу, відео ітому подібне, в подальшому з обговоренням. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Комп'ютери. Пристрій, комплектация | RW011 | Железо / Hardware | 350 | 27.04.2025 16:21 |
Ликбез.Основы электротехники. | RW011 | Бытовая техника | 24 | 24.12.2018 14:23 |
ПРОГРАММЫ ДЛЯ ПК НА БАЗЕ LINUX | RW011 | Программы / Software | 13 | 10.12.2017 19:12 |
Атрибуты файлов в linux системах | kergma | GI S8120, Avatar2, 2+, 3 / Amiko Alien HD (Fulan Spark STI 7111) | 1 | 01.02.2013 12:17 |
Руководство по установке SkyStar2 под Linux 2.4. | HIM | Инструкции/FAQ | 0 | 27.06.2008 09:02 |