|
||||||
| Флейм Общение на любые темы |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра | Language |
|
|
|
|
#1 |
|
Модератор
![]() Регистрация: 18.06.2011
Ресивер: все
Поблагодарили 6,750 раз(а) в 3,251 сообщениях
Вес репутации: 76 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Неонку ставили чтобы видеть наличие искры ,а не её цвет или в какую сторону пробой искры на свече
Подключалась к корпусу одним выводом,вторым к 10 виткам провода намотанного вокруг бронепровода |
|
|
|
| 4 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
|
|
#2 | |
|
Модератор
![]() Регистрация: 28.07.2007
Ресивер: Amiko Alien 8900
Поблагодарили 3,315 раз(а) в 1,649 сообщениях
Вес репутации: 51 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Схему, куди ставити неонку? Нема схеми. Береш в руку двома пальцями, як філіжанку з порцеляни, елеганшько, і прикладаєш ту неонку балоном до ізолятора свічки. По спалахах неонки все можна приблизно прикинути. Яка свічка в якому стані, є пропуски чи спалахи не такі чіткі, як на інших свічках - все ясно. Перевірено. Те саме можна зробити відносно високовольтних проводів. Прикладаємо на початку провода та на його кінці. Якщо на кінці провода спалахи неонки гарні, а на ізоляторі свічки слабші чи з пропусками - то все ясно. Чи може комусь і ні...
Обережно, бо може *обнути Не мені вам пояснювати...тоді вже краще користуйтеся покупною китайщиною. Або так робіть, як Крешнот написав. Мій варіант - коли нема як і на скору руку, в дорозі вже не раз виручав, коли свічку плюнуло...Цитата:
Тут - просто моє ІМХО. Я ні на що не претендую і нікого образити не бажав...А я хіба шось подібне писав? Наявність іскри і по ходу - її відносну якість.
|
|
| 2 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
|
|
#3 | |
|
Супер-Модератор
![]() Регистрация: 26.09.2011
Ресивер: Toshiba 007
Поблагодарили 17,784 раз(а) в 7,312 сообщениях
Вес репутации: 87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитата:
Ти мабуть відмітив за багато років спілкування на форумі, що я прагну писати лише про те, що особисто перевіряв на практиці та при мождивості підкріпляю скриншотами або схемами. Може комусь станеться в нагоді ,захочеться повторити і не шукати по Гуглу непотріб. ----------------------------------------------------------- А тепер про придбаний пристрій.Ціна доступна (105 гр.), особливо в порівнянні з чимось іншим.Так нах... мучаться, якщо є готовий пристрій. ![]() Тим паче,Я раніш писав,що цікаво самому перевіити і подивитися, що там та як.
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
![]() |
|
|