|
||||||
| Флейм Общение на любые темы |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра | Language |
|
|
|
|
#1 | |
|
Пользователь
![]() Регистрация: 27.07.2008
Ресивер: orton 9600
Поблагодарили 30 раз(а) в 18 сообщениях
Вес репутации: 18 ![]() |
Цитата:
3 банки 300 ампер 3,2v без проблем знімається 200 ват. Всього-то 60 ампер. По характеристикам як раз те що треба щоб заживити трійку ноутбуків по 60 ват або якийсь ТВ\роутер\ону. Та і зовні виглядає достойно. Як на мене, без заглядання всередину стверджувати що то повний треш неможна. Поліз на ютуб глянути що там в середині і був приємно здивований, вже є відео з гарним оглядом, з розбіркою і тестами https://www.youtube.com/watch?v=qyeSH9dX_Tg |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Модератор
![]() Регистрация: 18.06.2011
Ресивер: все
Поблагодарили 6,747 раз(а) в 3,251 сообщениях
Вес репутации: 76 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитата:
60А это уже хороший сварочный ток оптимальный вариант - первичное питание 24в, а лучше 48в |
|
|
|
|
| 5 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
|
|
#3 |
|
Супер-Модератор
![]() Регистрация: 26.09.2011
Ресивер: Toshiba 007
Поблагодарили 17,781 раз(а) в 7,311 сообщениях
Вес репутации: 87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
А лучше всего-Это безперебойная подача 220 вольт 50 Гц "переменки" в сети.Пока есть, что будет дальше- увидим.
Всё ЭТО хорошо-конверторы,АКБ пр. Но если не будет 220 В-всё ЭТО просто радиохлам.Да и на электрогенераторах долго не протянем при таких ценах на топливо. ![]() У Нас экспериментально будут монтировать мощный газогенератор. Вот такое сообщение: 1:
Прислали из США как гум.помощь 3 шт.Вещь хорошая, если конечно для облуживания не назначат,как обычно, какого нибудь "баклана".У Нас быстро могут что-то сломать.
|
|
| 4 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
|
|
#4 | |
|
Профи
![]() Регистрация: 24.10.2012
Ресивер: Amiko Alien 8900
Поблагодарили 1,311 раз(а) в 606 сообщениях
Вес репутации: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитата:
) Але блогери люблять ліпити з лайна цукерку , особливо проплачені ...Як би я в тому відео бачу цукерку в бочці дьогтю - де цукерка це банка в 314А . І то не відомо чи та комірка нова і не вижата в хлам ! Подивіться на ютубі про ремонт "іменитих" зарядних станцій Екофлов та Блуєтті - скільки там є косяків , а їх там до біса .І не зважаючи на високу вартість мруть вони як мухи ![]() Ото ж панове робіть висновки ... |
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
|
|
#5 | |
|
Пользователь
Цитата:
Людина спитала про резервне живлення для пари ноутбуків. Їй порадили абсолютно робочий і досить дешевий варіант, автомобільний АКБ+зарядне+інвертор. Я підсвітив що цей варіант має суттєвий недолік - час зарядки, строк служби АКБ та обмеження по тому скільки з того АКБ можна знімати без шкоди для батареї. Якщо ліпити щось на свинцьових акумах, то варто брати тягові акуми на 24 вольта, вони довше ходять звичайних, але і вартість їх вища. Знайти нормальне зарядне для таких акумів теж ще тей квест і цінник там явно не 500 грн. Як на мене то варіант з свинцем - то гроші на вітер. Я би радив таки дорослий АКБ на 48 вольт з відповідним інвертором. Але тут цінник одразу пригає в діапазон 1200$-2000$ За 14К нічого аналогічного по характеристикам, ні у блюеті, ні в екофло взяти неможливо, та і у меньш іменитих виробників мабуть нічого схожого по характеристикам немає. За ці гроші в наших торгових мережах хіба на Li-Io і на 500 ват АКБ. А то що ламаються брендові речі - так а що тут дивного?? Все рано чи пізно ламається. У мене знайомий купив EcoFlow, через тиждень після придбання дружина вирішила з тої станції посушити волосся. Благо вигорів тільки запобіжник. |
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
|
|
#6 | |
|
Профи
![]() Регистрация: 24.10.2012
Ресивер: Amiko Alien 8900
Поблагодарили 1,311 раз(а) в 606 сообщениях
Вес репутации: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитата:
![]() По факту : 1) Недоліки пропонованої Вами зар.станції описали . 2) Бренд Хітіум . НАГОЛОШУЮ - це бренд а не виробник .Нікому не відома контора до літа цього року ! І біс його зна в кого вони там що замовляють . 3) Свинцеві акуми мають право на життя . Для дому це тільки гель та АГМ . Так як по цей день продається добіса безперебійників котрі з ліфером працюють не коректно . Особисто в мене на балконі живе звичайний кислотний стартерний акум на 80А Ну і ще в кладовці поселились 8 банок EVE 105A.4)Рекомендації на скільки вольт збирати систему : 12В - до 500ВТ постійної нагрузки 24В - від 500Вт до 2 кВт 48В - від 2 кВТ Акумулятори , дроти , бмс та інвертори обираєм на свій смак та карман .
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Пользователь
Цитата:
По гель\АГМ, у мене колега в Луцьку зібрав систему на 24 вольта на пауер-мр + два АГМ. Акуми відслужили рівно один сезон. Цього літа він переробив систему на 48 вольт віктрон + LiFePo4. З його слів "вльот на штуку баксів" на 24 вольтовій системі з АГМ АКБ. Як і ви, Я висловлю виключно власну думку. Якщо-б переді мною стояв вибір між збіркою з Pb+китай інвертор+китай зарядне і отим хітіумом на LiFePo4 то я однозначно вибрав-би хітіум. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Супер-Модератор
![]() Регистрация: 26.09.2011
Ресивер: Toshiba 007
Поблагодарили 17,781 раз(а) в 7,311 сообщениях
Вес репутации: 87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитата:
У знайомого "гель" прожив 2 місяці і здох.Не знаю, може вводив його в повний "0", а потім насилував великим током?Не признався.Але АКБ (майже всі,особливо LI-Ion) небажано використувувати у холодному місці. Краще за все брати Необслуговані.Можно ставити у кімнатах, то що. ------------------------------------------------------------------- Спеціально брав з роботи газоспектрометр для проведення лосліджень на викид шкідливих речовин.Тільки на одному трохи прореагувало.Два інших майже повний "О" на викид шкідливих парів.АКБ Varta, вже скоро піде третій рік.
|
|
|
![]() |
|
|